Hesburger Design System on jatkuvasti päivitettävä ohjeisto, komponentti- ja layout-kirjasto, joka mahdollistaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen kaikille Hesburgerin työntekijöille – ja nopean uusien työkalujen kehittämisen alustasta riippumatta.

Taisteen tehtävänä on kehittää Hesburgerin sisäisissä palveluissa käytettävää designkieltä, sekä toteuttaa valmiita komponentteja erilaisissa käyttöliittymissä käytettäviksi. Kun palveluiden komponentit ja niihin liittyvä ohjeistus niin koodin kuin visuaalisen ilmeenkin tasolla ovat yhtenäisiä ja helppokäyttöisiä, muuttuu kehitys tehokkaammaksi ja palveluiden käyttö selkeämmäksi.

Löytäminen Lue Lisää

Haastattelimme Hesburgerin työntekijöitä eri puolilta organisaatiota kartoittaaksemme erilaisiin toimenkuviin liittyviä tarpeita ja valitsimme sopivat teknologiat asiakkaan kehitystiimin kanssa.

Suunnittelu Lue Lisää

    Komponenttien ja näkymien suunnittelussa käyttäjät ovat vahvasti mukana kokeilemassa ja kommentoimassa erilaisia toiminnallisuuksia ja Hesburgerin brändiin pohjautuvia visuaalisia vaihtoehtoja.

Teknologia Lue Lisää

    Teimme esimerkkitoteutukset html- ja hiccup-malleina, jotka ovat suoraan Hesburgerin kehittäjien käytettävissä design-systeemille toteutetun live html-version kautta.

Oppiminen Lue Lisää

    Design-systeemin käytettävyyttä kehitetään käyttäjiltä saatavan palautteen pohjalta. Uusien komponenttien luominen ja vanhojen poistaminen perustuu käyttäjien tarpeeseen.

Hesburger Design System website

Erilaiset käyttötilanteet, tuttu käyttökokemus

Hesburgerin design-systeemi on suunniteltu huomioiden erilaiset käyttäjäryhmät tuotekehitystiimistä ravintoloiden vuorotyöntekijöihin.

Erilaiset työympäristöt edellyttävät valmiilta komponenteilta joustavuutta ja hyvää käytettävyyttä niin hiirellä, numeronäppäimistöllä kuin kosketusnäytöllä – myös laitteilla jotka eivät ole markkinoiden uusimpia.

Hesburger Design System - hiccup examples

Nopeampaa kehitystä

HTML- ja hiccup-käyttöliittymäkomponentit nopeuttavat uusien palveluiden rakentamista, erilaisten versioiden kokeilua ja kiireellisiin tarpeisiin vastaamista. Yhtenäinen toteutus edistää ymmärrettävyyttä ja kehittäjien yhteistyötä.

Suunnittelun periaatteet, ohjeet ja valmiit layoutit opastavat yhtenäisen käyttökokemuksen kehittämisessä.

Hesburger Design System - user interface examples

Saumattoman yhtenäinen

Hesburger Design System mahdollistaa yhtenäisen käyttökokemuksen ja tutun logiikan säilyttämisen palvelusta toiseen. Usean eri palvelun käyttäminen rinnakkain ei vaadi uuden järjestelmän opettelua.

Lisäksi Hesburgerin brändi on selkeästi läsnä visuaalisesti selkeissä ammattikäyttöliittymissä.

Työt