Olemme tehneet Hesburgerin kanssa yhteistyötä vuodesta 2017.

Yhteistyön puitteissa kehitettävä toiminnanohjausjärjestelmä on Hesburgerin toiminnan selkäranka. Lisäksi olemme rakentaneet yritykselle kokonaisvaltaisen design-systeemin ja luoneet käyttöliittymiä ja toteutuksia tärkeille ravintolatoiminnoille. Tehokas palvelintoteutuksemme pitää huolen siitä, että järjestelmä toimii aina sujuvasti ja luotettavasti.

Palvelumuotoilu

Kartoitimme Hesburgerin nykyiset järjestelmät ja loimme kattavan toiminnanohjauksen ja liiketoimintaprosessien mallinnuksen. Käyttäjähaastattelut ja kenttätutkimus toimipisteissä auttoivat meitä luomaan käyttökokemuksen, joka helpottaa ja nopeuttaa aidosti työntekijöiden arkea.

Suunnittelu

    Laaja design-systeemi pitää sisäiset palvelut yhtenäisinä ja nopeuttaa jatkokehitystä. Käyttöliittymät on suunniteltu tuotantotilojen vaativiin olosuhteisiin ja suurten tietomäärien tehokkaaseen käsittelyyn.

Ohjelmistokehitys

    Tekninen roolimme on laaja niin tietokanta-, palvelin- integraatio- kuin front end -toteutuksissakin. Olemme olleet projekteissa mukana varhaisesta vaiheesta järjestelmäarkkitehtuurista tietomallien ja rajapintojen suunnitteluun sekä palvelujen monitorointiin.

Jatkuva kehitys

    Jatkuva kehitys palautteen ja monitoroinnin pohjalta on keskeinen osa yhteistyön prosesseja. Jokaisen iteraation jälkeen kokonaisuuden tulee olla entistä toimivampi niin liiketoiminnan tehostamisen kuin loppukäyttäjienkin näkökulmasta.

Vaiheittain syventyvä yhteistyö luo merkittäviä tuloksia

Luottamuksen ja onnistuneiden projektien myötä olemme kasvaneet lyhyessä ajassa merkittäväksi osaksi Hesburgerin ohjelmistohankkeita. Tämä tarjoaa erinomaiset edellytykset sille, että tekemämme työ on olennaisessa roolissa koko ketjun liiketoiminnan tehostamisessa.

Päivittäinen yhdessä tekeminen ja tehokkaat prosessit saavat aikaan sen, että Hesburger saa teknologia- ja designprojekteista irti parhaan mahdollisen hyödyn. Ratkaisut ovat skaalautuvia ja perustuvat aitoon ymmärrykseen laajemmista tavoitteista.

Hesburger services

Toiminnanohjausjärjestelmä ravintolaketjun toiminnan perustana

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP) takaa yhteiset tiedot, yhteisen tilannekuvan ja yhtenäiset toimintatavat koko ravintolaketjun sisällä. Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti toimipisteiden ja pääkonttorin välillä – eri maissa, eri kielillä, aikavyöhykkeillä ja valuutoissa.

Olemme olleet projektissa mukana alusta asti määrittelemässä järjestelmän toiminnallisuutta, tietomalleja ja arkkitehtuuria. Mittava kokonaisuus korvaa asteittain aiemman järjestelmän juuritasoa myöten. Lisäksi olemme toteuttaneet palvelinratkaisun Hesburgerin uudelle itsepalvelukassalle.

Hesburger devices

Design-systeemi – yhtenäisyyttä kaikkiin sisäisiin työkaluihin

Rakentamamme design-systeemi on jatkuvasti päivittyvä ohjeisto-, komponentti- ja layout-kirjasto, joka mahdollistaa yhdenmukaisen käyttökokemuksen kaikille Hesburgerin työntekijöille. Yhtenäinen UX-logiikka johtaa siihen, että työntekijöillä on vähemmän opeteltavaa työkalujen suhteen.

Lisäksi design-periaatteet, säännöt sekä käyttövalmiit HTML- ja hiccup-komponentit nopeuttavat uusien työkalujen kehitystä alustasta riippumatta.

Hesburger - listings examples

Kosketusnäyttöratkaisuja vaativiin olosuhteisiin

Yhteistyömme aikana olemme olleet mukana erilaisten kosketusnäyttöratkaisujen rakentamisessa. Näkyvimpiä esimerkkejä ovat keräilytabletti ja noutonumeropalvelu. Näiden avulla itsepalvelukassan tilaukset välittyvät henkilökunnalle tuotteiden keräilyä ja pakkaamista varten. Samalla asiakas voi seurata reaaliaikaisesti tilauksensa etenemistä ja valmistumista.

Hesburger people

Tehokkuutta kaikilla osa-alueilla

Yhteistyö vähentää pitkällä tähtäimellä merkittävästi koulutustarpeita palveluiden yhdenmukaistamisen ja helppokäyttöisyyden kautta. Tehokkaammat järjestelmät säästävät aikaa kautta linjan. Samalla tietoturva paranee ja käyttäjäroolit selkeytyvät.

Ylläpidettävyydellä saavutetaan ketterämmät jatkokehitysmahdollisuudet laajasti käytettyjen ja hyväksyttyjen menetelmien tukemana. Yhteistyön positiiviset vaikutukset tuntuvat niin Hesburgerin liiketoiminnassa, työntekijöiden arjessa kuin asiakaskokemuksessakin.

Tutustu muihin töihimme