Eezy Kauppa
App tilt left
App tilt right

Eezy Kauppa on kahden sovelluksen kokonaisuus, joka mahdollistaa nopean ja vaivattoman henkilöstövuokrauksen päivittäistavarakauppoihin ympäri Suomen.

Palvelu helpottaa keikkatyötä yhdistämällä sopivan työntekijän ja kauppiaan nopeallakin aikataululla. Olemme olleet tiiviisti mukana projektin kaikissa vaiheissa palvelumuotoilusta toteutukseen.

Palvelumuotoilu

Yhteistyö alkoi vuonna 2016. Asiakkaan vahvaa toimialaymmärrystä hyödyntäen tunnistimme keskeisimmät osa-alueet, joissa mobiilisovelluksesta olisi eniten hyötyä ja jätettiin loput pois. Fokus olennaiseen on säilynyt suunnittelufilosofiana koko palvelun elinkaaren läpi.

Suunnittelu

    Palvelun suunnittelutyötä on tehty tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. MVP-filosofian mukaisesti sovellusten ensimmäiset versiot tiivistettiin sisältämään vain kaikkein kriittisimmät toiminnot. Olemme parantaneet käyttökokemusta ja lisänneet uusia ominaisuuksia jokaisen uuden version myötä testaukseen ja palautteen pohjalta.

Ohjelmistokehitys

    Kauppiaiden sovellus on toteutettu Xamarin-teknologian avulla, uudempi työntekijäsovellus sitä vastoin React Nativella. Molemmat mahdollistavat suoraviivaisen ylläpidon ja ketterän päivitettävyyden sekä iOS:llä että Androidilla.

Jatkuva kehitys

    Eezyn kaltaisessa palvelussa on keskeistä, että kehitysideat pohjautuvat käyttäjien aitoihin tarpeisiin. Käyttäjäpalautteen pohjalta olemme rakentaneet palvelusta jatkuvasti vahvempaa kokonaisuutta.

Girl isle
Cashier
Fruit department

Saumatonta kommunikointia

Eezy Kauppa -kokonaisuus koostuu kahdesta sovelluksesta: toinen on tarkoitettu kauppiaille ja toinen työntekijöille.

Kauppias voi oman sovelluksensa kautta ilmoittaa vapaista työvuoroista ja saman alueen työntekijät näkevät ne heti omassa sovelluksessaan. Sekä vuoron ilmoittaminen että hyväksyminen tapahtuvat muutamalla painalluksella.

Työntekijöille Eezy Kauppa mahdollistaa hyvin joustavan työmuodon. Kauppias taas saa lisätyövoimaa yllättävissäkin tilanteissa – joskus jopa tunnin varoitusajalla.

Customer app right
Customer app left

Monta kauppaa, yksi käyttöliittymä

Kauppias voi oman sovelluksensa kautta hallita helposti jopa useamman kaupan työvuoroja.


Yhteydenotto työntekijöihin on helppoa. Jokainen heistä on käynyt läpi Eezyn oman haastatteluprosessin, mikä nostaa luotettavuuden korkealle tasolle.


Ongelmatilanteiden varalta sovellus sisältää asiakaspalveluchatin, jonka kautta Eezyyn saa kätevästi suoran yhteyden.

App store white badge
Eezy Kauppa Asiakassovellus
Employee app right
Employee app left

Monipuolisia työvuoroja – silloin kun sinulle sopii

Työntekijä voi paitsi selata lähialueensa vapaita vuoroja, myös hyödyntää kalenterinäkymää jo varattujen vuorojen selaamiseen. Kalenteriin voi myös kätevästi lisätä ajankohdat, joille käyttäjä ei halua saada ehdotuksia vuoroista.


Työvuoroista tarjotaan sovelluksen kautta kattavat tiedot ja ohjeet. Niistä on myös mahdollista antaa jälkikäteen palautetta.

App store badge
Eezy Kauppa Työntekijäsovellus
Girl phone
Girl salad
Fish counter
Bg

Mobiili osana
modernia työkulttuuria

Monet elämäntilanteet ja -tyylit hyötyvät joustavasta vuorojen poimimisesta – ja pienemmätkään liikkeet eivät enää jää pulaan vaikkapa yllättävien sairastapausten sattuessa.


Pitkä yhteistyö asiakkaan kanssa yhdistettynä nopeaan käyttäjäpalautteeseen reagointiin on luonut ainutlaatuisen kokonaisuuden, josta hyötyvät kaikki osapuolet.

100
Paikkakunnalla
toimiva Eezy Kauppa
135k
Työvuoroa suoritettu
sovelluksen välityksellä
99%
Toimintavarmuus
löytää työntekijä

Tutustu muihin töihimme