Careers
Careers

Oletko digitaalisen maailman kehittämiseen intohimoisesti suhtautuva mainio tyyppi?

Etsitkö ympäristöä, joka tarjoaa kiehtovia projekteja muiden alansa huippujen seurassa?

Meillä sinulla on tilaa kehittyä, voida hyvin ja tehdä tulevaisuudesta itsesi näköinen.

Liity joukkoomme ja anna kykyjesi loistaa!

Avoimet työtehtävät

Katso alta avoimet paikkamme – tai lähetä meille avoin hakemus.

Valtteri in a design workshop

Olet arvostettu ja arvoisessasi seurassa

Työkulttuurimme painottaa niin suurta henkilökohtaista vapautta kuin vastuuta. Haluamme kasvaessammekin pitää kiinni siitä, että erilaisista rooleistamme huolimatta olemme toistemme vertaisia, emme pomoja ja alaisia.

Tämä on meistä paras tapa toimia, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen ympäristön lahjakkaille ja fiksuille ihmisille.

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttaan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Työntekijäedut

Kehitämme etujamme jatkuvasti yhdessä.
Tässä osa nykyisestä tarjoamastamme:

 • Korkealaatuiset työvälineet
  Huipputason työkone, tarvitsemasi ohjelmistot, älypuhelin liittymällä, kuulokkeet ja muut työvälineet räätälöidään jokaisen toiveiden mukaisiksi – ja päivitetään säännöllisesti tarpeen mukaan.
 • Huipputason työtilat
  Modernit toimistomme on varusteltu huolella valituilla, ergonomisilla huonekaluilla ja hyvällä akustiikalla miellyttävän työympäristön takaamiseksi.
 • Hyvinvointipalvelut
  Käytössäsi ovat niin tavalliset lääkäripalvelut kuin erikoisasiantuntijatkin, mukaan lukien psykologipalvelut. Fysioterapia ja hieronnat auttavat pitämään selkävaivat loitolla.
 • Kuntokeskusjäseenys ja liikuntasetelit
  Kaikenkattava jäsenyys Elixialle auttaa pitämään huolta viikottaisesta liikunnasta. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota sinulle liikuntaseteleitä, joita on mahdollista käyttää lähes mihin tahansa urheiluun. Personal Trainerimme auttavat sinua omissa kuntotavoitteissasi.
 • Itseopiskelu
  Haluatko oppia uutta? Tarjoamme kirjat, kurssit ja muut oppimismateriaalit. Tuemme myös osallistumisia seminaareihin ja muihin verkostoitumistilaisuuksiin.
 • Vapautta ja joustavuutta
  Voit työskennellä mistä tahansa ja sellaisina aikoina kuin sinulle sopii, projektisi ja tiimisi mahdollisten vaatimusten rajoissa.
 • Terveelliset eväät ja juomat
  Toimistojemme jääkaapit ovat täynnä terveellistä ja ilmaista naposteltavaa, hedelmiä, smoothieita ja mehuja. Käytettävissäsi ovat myös huippuluokan espressokoneemme ja kahvinkeittimemme.
 • Taiste-klubit
  Voit liittyä kaikkiin sinua kiinnostaviin vapaa-ajan klubeihimme (lautapelikerho, DJ-kerho jne.) – tai perustaa omasi. Taiste sponsoroi kerhoja vuosittaisella budjetilla.

Avoimet työtehtävät

Katso alta avoimet paikkamme – tai lähetä meille avoin hakemus.