Careers

Käytämme asiantuntemustamme rakentaaksemme parempaa digitaalista maailmaa.

Ihmisten kokonaisvaltainen hyvinvointi on toimintamme keskeinen tavoite. Kunnioituksen, läpinäkyvyyden ja välittämisen kulttuuri mahdollistaa ympäristön, jossa olemme toistemme vertaisia.

Lue lisää toimintatavoistamme lataamalla Working At Taiste – Employee Experience Handbook

Services

Avoimet työtehtävät

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Käytössäsi ovat aina ajantasaiset, tarpeisiisi räätälöidyt työkalut ja ohjelmistot. Pääosin työskentelemme projektimuotoisesti omalta toimistoltamme käsin.

Ammatillisesta kehittymisestäsi pidetään huolta vaihtelevien ja rajoja rikkovien projektitehtävien avulla ja erilaisin koulutuksin.

Valtteri in a design workshop

Olet arvostettu ja arvoisessasi seurassa

Työkulttuurimme painottaa niin suurta henkilökohtaista vapautta kuin vastuuta. Erilaisista rooleistamme huolimatta olemme toistemme vertaisia, emme pomoja ja alaisia.

Tämä on ainoa tapa toimia, kun halutaan luoda paras mahdollinen ympäristö fiksuille ihmisille.

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin ja etätöiden parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava ja viihtyisä – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme myös halukkaille vapaa-aikaan liittyviä aktiviteetteja – juhlista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Ehdota!

Työntekijäedut

Kehitämme etujamme jatkuvasti yhdessä.
Tässä osa nykyisestä tarjoamastamme:

 • Korkealaatuiset työvälineet
  Huipputason työkone, tarvitsemasi ohjelmistot, älypuhelin liittymällä, kuulokkeet ja muut työvälineet räätälöidään jokaisen toiveiden mukaisiksi – ja päivitetään säännöllisesti tarpeen mukaan.
 • Huipputason työtilat
  Modernit toimistomme on varusteltu huolella valituilla, ergonomisilla huonekaluilla ja hyvällä akustiikalla miellyttävän työympäristön takaamiseksi.
 • Hyvinvointipalvelut
  Käytössäsi ovat niin tavalliset lääkäripalvelut kuin erikoisasiantuntijatkin, mukaan lukien psykologipalvelut. Fysioterapia ja hieronnat auttavat pitämään selkävaivat loitolla.
 • Kuntokeskusjäseenys ja liikuntasetelit
  Kaikenkattava jäsenyys Elixialle auttaa pitämään huolta viikottaisesta liikunnasta. Vaihtoehtoisesti voimme tarjota sinulle liikuntaseteleitä, joita on mahdollista käyttää lähes mihin tahansa urheiluun. Personal Trainerimme auttavat sinua omissa kuntotavoitteissasi.
 • Itseopiskelu
  Haluatko oppia uutta? Tarjoamme kirjat, kurssit ja muut oppimismateriaalit. Tuemme myös osallistumisia seminaareihin ja muihin verkostoitumistilaisuuksiin.
 • Vapautta ja joustavuutta
  Voit työskennellä mistä tahansa ja sellaisina aikoina kuin sinulle sopii, projektisi ja tiimisi mahdollisten vaatimusten rajoissa.
 • Terveelliset eväät ja juomat
  Toimistojemme jääkaapit ovat täynnä terveellistä ja ilmaista naposteltavaa, hedelmiä, smoothieita ja mehuja. Käytettävissäsi ovat myös huippuluokan espressokoneemme ja kahvinkeittimemme.
 • Taiste-klubit
  Voit liittyä kaikkiin sinua kiinnostaviin vapaa-ajan klubeihimme (lautapelikerho, DJ-kerho jne.) – tai perustaa omasi. Taiste sponsoroi kerhoja vuosittaisella budjetilla.