Digitaalinen palvelukehitys vaatii jatkuvaa mukautumista ja tulevaisuuteen katsomista. Pyrimme jatkuvasti laajentamaan osaamistamme ja näkökulmiamme.

Oletko intohimoisesti UX:ään ja teknologiaan suhtautuva mainio tyyppi? Jatka lukemista, saatat olla henkilö, jonka kanssa haluamme yhdistää voimamme.

Valtteri in a design workshop

Olet arvostettu ja arvoisessasi seurassa

Työkulttuurimme painottaa niin suurta henkilökohtaista vapautta kuin vastuuta. Haluamme kasvaessammekin pitää kiinni siitä, että erilaisista rooleistamme huolimatta olemme toistemme vertaisia, emme pomoja ja alaisia.

Tämä on meistä paras tapa toimia, jotta voimme luoda parhaan mahdollisen ympäristön lahjakkaille ja fiksuille ihmisille.

Best of both cities - Turku and Helsinki
Turun toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa, KOP-kolmiossa.

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteen päämaja sijaitsee eläväisessä ja erityisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa. Lisäksi meillä on viihtyisä Think Tank Helsingin sydämessä Etu-Töölössä.

Tiimin jäsenenä pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Benefits that are actually beneficial
Panostamme laadukkaiden työvälineiden lisäksi työergonomiaan.

Etuja, joista on aidosti hyötyä

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla.

Tavallisten työterveys-, puhelin- ja liikuntaetujen lisäksi tuemme mielellämme aktiviteetteja, joista on aitoa hyötyä ja iloa tiimiläisillemme. Käytännössä tämä voi tarkoittaa mitä hyvänsä opiskelumateriaaleista ja uusista teknisistä vimpaimista toimistolla järjestämäsi sarjakuvakerhon sponsorointiin.

There's power in the community
Jonin talous (pelilaudalla, siis) ottaa vakavia kolhuja lautapeli-illassa.

Yhteisössä on voimaa

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Melko varmasti joku lähtee mukaan.

Avoimet työtehtävät

Kiinnostuitko? Katso alta avoimet paikkamme – tai lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen working@taiste.fi.