Yhdessä olemme enemmän

Oletko hyvä tyyppi, jonka intohimona on rakentaa parempaa digitaalista maailmaa? Haluamme kuulla sinusta! 👋

Katso avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Pidämme sinusta huolta

Kiinnostavia projekteja

Tarkemmat työtehtäväsi riippuvat tilanteesta ja roolistasi. Työnäytteemme heijastavat hyvin päivittäistä tekemistämme.

Projektimme ovat merkityksellisiä ja hyvällä tavalla haastavia. Asiakaskuntamme on laaja-alainen, ja sinulla on aina oman makusi mukaan mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitkä hankkeet sopivat sinulle parhaiten.

Kokonaisvaltaista hyvinvointia

Työnantajan ja työntekijän suhteen tulee olla terve, rehellinen ja tasapainoinen. Ylläpidämme tätä aktiivisella ja avoimella vuoropuhelulla ja panostamalla asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä aikavälillä. Työkulttuurissamme korostuvat henkilökohtainen vapaus ja vastuu. Erilaisista rooleistamme huolimatta kohtamme toisemme ihmisinä ja vertaisina, emme pomoina ja alaisina.

Työnantajan ja työntekijän suhteen tulee olla terve, rehellinen ja tasapainoinen. Ylläpidämme tätä aktiivisella ja avoimella vuoropuhelulla ja panostamalla asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

"Täällä ihmiset ovat aidosti innostuneita työstään ja tähtäävät korkeaan laatuun. Projektit ovat monipuolisia ja ongelmat joita pääsemme ratkaisemaan usein tuoreita ja erikoisia. Kulttuurissa korostuvat avoimuus, innostus ja keskinäinen kunnioitus.”
Harri Kaasalainen
Ohjelmistokehittäjä

"Täällä ihmiset ovat aidosti innostuneita työstään ja tähtäävät korkeaan laatuun. Projektit ovat monipuolisia ja ongelmat joita pääsemme ratkaisemaan usein tuoreita ja erikoisia. Kulttuurissa korostuvat avoimuus, innostus ja keskinäinen kunnioitus."

Harri Kaasalainen

Software Developer

Palkka ja edut

Meille kannattavuus tarkoittaa ennen kaikkea mahdollisuutta tuottaa iloa niin yksittäisille tiimin jäsenille kuin koko työyhteisölle. Tämä tarkoittaa kilpailukykyisiä palkkoja sekä inspiroivia etuja.

Kehitämme etuja yhdessä – näin varmistamme että niistä on aitoa hyötyä juuri meille.

Taistelaisen opas

Keskinäiseen kunnioitukseen, läpinäkyvyyteen ja välittämiseen pohjautuva työkulttuuri luo terveen ympäristön meille kaikille.

Lue lisää kulttuuristamme lataamalla Working at Taiste -opas.

Lataa opas

Työntekijän edut

Huippuluokan työvälineet

Korkealaatuinen työkone, ohjelmistot, puhelin & liittymä, kuulokkeet ja muut välineet valikoituvat aina toiveittesi ja tarpeidesi mukaan.

Terveys ja hyvinvointi

Työterveysedut tavallisilla ja erikoislääkäreillä, sisältäen psykologi- ja fysioterapeuttipalvelut.

Oppiminen

Materiaalien hankinta ja kursseille osallistuminen maksetaan, kun haluat oppia jotakin uutta. Tuemme myös erilaisiin seminaareihin ja verkostoitumistapahtumiin matkustamista.

Terveelliset eväät

Jääkaappimme ovat pullollaan terveellisiä välipaloja, hedelmiä, smoothieita ja juomia. Ammattitason kahvikoneet tarjoavat laadukasta piristystä.

Ergonominen työympäristö

Modernit toimistomme ovat varusteltu huolella valituilla, ergonomisilla huonekaluilla ja hyvällä akustiikalla rauhallisen ja miellyttävän ympäristön ylläpitämiseksi.

Liikunta- ja kulttuuriedut

ePassin setelit tarjoavat pääsyn lähes kaikkiin mahdollisiin urheiluharrastuksiin. Voit käyttää seteleitä valintasi mukaan myös kulttuurielämyksiin.

Vapautta ja joustavuutta

Voit tehdä töitä milloin ja mistä hyvänsä, kunhan se sopii projektiesi ja tiimisi vaatimuksiin.

Taisteen kerhot

Taisteella voit liittyä mihin tahansa monista vapaa-ajan kerhoistamme – tai perustaa omasi. Sponsoroimme kerhojen toimintaa vuosittaisella budjetilla.

"At Taiste, we build digital services, including both consumer products and internal systems for businesses. Working as a developer here means always fresh challenges and teamwork. We get to choose technologies that best fit our projects. That said, you don't need to be a master of everything to apply. Learning and sharing information is a part of the job."

Pyry Liukas

Software Developer

"Taisteella rakennamme digitaalisia palveluja, joihin lukeutuvat niin kuluttajatuotteet kuin yritysten sisäiset järjestelmät. Ohjelmistokehittäjän roolissa kohtaa aina tuoreita haasteita ja tiimityötä. Samaan hengenvetoon on todettava, ettei sinun tarvitse olla mestari kaikessa hakiessasi meille. Oppiminen ja tietotaidon jakaminen ovat osa työnkuvaa.”
Pyry Liukas
Ohjelmistokehittäjä