Yhdessä olemme enemmän

Oletko hyvä tyyppi, jonka intohimona on rakentaa parempaa digitaalista maailmaa? Haluamme kuulla sinusta! 👋

Katso avoimet työpaikatLue kulttuurioppaamme

Pidämme sinusta huolta

Töitä Taisteen kanssa, Taisteella

Pääset työskentelemään omilta toimistoiltamme tai etänä joustavin työajoin. Emme lähetä sinua konsultiksi asiakkaillemme. Olet kaikissa projekteissamme osa Taisteen tiimiä ja saat tarvittaessa sekä tukea että palautetta omilta kollegoiltasi.

Toimistojamme yhdistää keskeinen sijainti, miellyttävä ilmapiiri ja hyvä varustelu. Tilat ovat pidettyjä ja ahkerassa käytössä – jotakin kiinnostavaa on aina meneillään.

Näe työsi tulokset

Rakennamme maailmanluokan digitaalisia tuotteita, joita käyttävät oikeat ihmiset oikeassa elämässsä. Osa hyödyttää satoja tuhansia kuluttajia, osa kourallista ammattilaisia.

Kaikissa tapauksissa saat paitsi nähdä oman kädenjälkesi käytännössä, myös ottaa kunnian tekemästäsi työstä: olin mukana rakentamassa tätä.

"Taisteella rakennamme digitaalisia palveluja, joihin lukeutuvat niin kuluttajatuotteet kuin yritysten sisäiset järjestelmät. Ohjelmistokehittäjän roolissa kohtaa aina tuoreita haasteita ja tiimityötä. Samaan hengenvetoon on todettava, ettei sinun tarvitse olla mestari kaikessa hakiessasi meille. Oppiminen ja tietotaidon jakaminen ovat osa työnkuvaa.”
Pyry Liukas
Teknologiajohtaja

"Täällä ihmiset ovat aidosti innostuneita työstään ja tähtäävät korkeaan laatuun. Projektit ovat monipuolisia ja ongelmat joita pääsemme ratkaisemaan usein tuoreita ja erikoisia. Kulttuurissa korostuvat avoimuus, innostus ja keskinäinen kunnioitus."

Harri Kaasalainen

Software Developer

Mahtavat kollegat

Kaikissa vuosien saatossa käymissämme keskusteluissa ja teettämissämme kyselyissä nousee aina esille yksi seikka ylitse muiden: taistelaiset kunnioittavat ja luottavat toisiinsa äärimmäisen paljon niin ammatillisesti kuin ihmisinä. Tämä on kenties yksi vahvimmista valttikorteistamme.

Liity tiimiimme ja tuo mukaan oma persoonasi, kykysi ja kunnianhimosi!

Kauaskantoista elämänlaatua

Taisteella työskentelyn tulisi antaa enemmän kuin ottaa – ja avata ovia ennemmin kuin sulkea niitä. Vaikka välillä on kiire, on työaikamme pääsääntöisesti hyvin kohtuullinen. Meillä on hyvin määritelty kulttuuri sekä vahvat arvot, jotka ohjaavat toimintaamme niin suuressa kuin pienessäkin mittakaavassa.

Parantamisen varaa löytyy aina. Terve ja vakaa taloudellinen asemamme mahdollistaa sen, että voimme kehittää proaktiivisesti kaikkea edellä mainittua.

Lue kulttuurioppaamme

"At Taiste, we build digital services, including both consumer products and internal systems for businesses. Working as a developer here means always fresh challenges and teamwork. We get to choose technologies that best fit our projects. That said, you don't need to be a master of everything to apply. Learning and sharing information is a part of the job."

Pyry Liukas

Software Developer

Tekijöiden tarinoita

Patric Manner, Software developer
Helmi Pitkäniemi , Software developer

Avoimet työpaikat

Täällä kliseiset lupaukset vapaudesta ja vastuusta pitävät oikeasti paikkansa. Työntekijänä pääset olemaan hyvin itsenäinen, mutta samalla tekemään jatkuvasti yhteistyötä omien kollegoiden kanssa omilla toimistoilla. Lisäksi toiveesi sen suhteen, missä projekteissa haluat olla mukana otetaan aidosti huomioon.
Sami Kähkönen
UX Designer