YHDESSÄ OLEMME ENEMMÄN

Oletko hyvä tyyppi, jonka intohimona on rakentaa parempaa digitaalista maailmaa? Haluamme kuulla sinusta! 👋

Katso avoimet työpaikkamme
A photo of Ida Silaste at the office.

KIINNOSTAVIA PROJEKTEJA

Tarkemmat työtehtäväsi riippuvat tilanteesta ja roolistasi. Työnäytteemme heijastavat hyvin päivittäistä tekemistämme.

Projektimme ovat merkityksellisiä ja hyvällä tavalla haastavia. Asiakaskuntamme on laaja-alainen, ja sinulla on aina  oman makusi mukaan mahdollisuus vaikuttaa siihen, mitkä hankkeet sopivat sinulle parhaiten.


KOKONAISVALTAISTA HYVINVOINTIA

Työkulttuurissamme korostuvat henkilökohtainen vapaus ja vastuu. Erilaisista rooleistamme huolimatta kohtamme toisemme ihmisinä ja vertaisina, emme pomoina ja alaisina.

Työnantajan ja työntekijän suhteen tulee olla terve, rehellinen ja tasapainoinen. Ylläpidämme tätä aktiivisella ja avoimella vuoropuhelulla ja panostamalla asioihin, jotka edistävät hyvinvointia pitkällä aikavälillä.

"Täällä ihmiset ovat aidosti innostuneita työstään ja tähtäävät korkeaan laatuun. Projektit ovat monipuolisia ja ongelmat joita pääsemme ratkaisemaan usein tuoreita ja erikoisia. Kulttuurissa korostuvat avoimuus, innostus ja keskinäinen kunnioitus."

Harri Kaasalainen

Ohjelmistokehittäjä

KAHDEN KAUPUNGIN JA ETÄTÖIDEN PARHAAT PUOLET

Huipputason toimistomme sijaitsevat Helsingin ja Turun ytimissä. Voit työskenellä joustavasti kummassa hyvänsä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Emme lähetä ihmisiämme pitkiksi ajoiksi asiakkaan tiloihin, joten pääset myös käytännössä hyödyntämään toimistoja ja nauttimaan niiden eläväisestä ilmapiiristä.


PALKKA JA EDUT

Meille kannattavuus tarkoittaa ennen kaikkea mahdollisuutta tuottaa iloa niin yksittäisille tiimin jäsenille kuin koko työyhteisölle. Tämä tarkoittaa kilpailukykyisiä palkkoja sekä inspiroivia etuja.

Kehitämme etuja yhdessä – näin varmistamme että niistä on aitoa hyötyä juuri meille.

AVOIMET TYÖPAIKAT

TAISTELAISEN OPAS

Keskinäiseen kunnioitukseen, läpinäkyvyyteen ja välittämiseen pohjautuva työkulttuuri luo terveen ympäristön meille kaikille.

Lue lisää kulttuuristamme lataamalla Working at Taiste -opas.

Cover image of the "Working With Taiste" booklet displaying various people working at Taiste as well as screenshots of our work.

TYÖNTEKIJÄN EDUT

Kehitämme etujamme jatkuvasti yhdessä.

Huippuluokan työvälineet

Korkealaatuinen työkone, ohjelmistot, puhelin & liittymä, kuulokkeet ja muut välineet valikoituvat aina toiveittesi ja tarpeidesi mukaan.

Terveys ja hyvinvointi

Työterveysedut tavallisilla ja erikoislääkäreillä, sisältäen psykologi- ja fysioterapeuttipalvelut.

Oppiminen

Materiaalien hankinta ja kursseille osallistuminen maksetaan, kun haluat oppia jotakin uutta. Tuemme myös erilaisiin seminaareihin ja verkostoitumistapahtumiin matkustamista.

Terveelliset eväät

Jääkaappimme ovat pullollaan terveellisiä välipaloja, hedelmiä, smoothieita ja juomia. Ammattitason kahvikoneet tarjoavat laadukasta piristystä.

Ergonominen työympäristö

Modernit toimistomme ovat varusteltu huolella valituilla, ergonomisilla huonekaluilla ja hyvällä akustiikalla rauhallisen ja miellyttävän ympäristön ylläpitämiseksi.

Liikunta- ja kulttuuriedut

ePassin setelit tarjoavat pääsyn lähes kaikkiin mahdollisiin urheiluharrastuksiin. Voit käyttää seteleitä valintasi mukaan myös kulttuurielämyksiin.

Vapautta ja joustavuutta

Voit tehdä töitä milloin ja mistä hyvänsä, kunhan se sopii projektiesi ja tiimisi vaatimuksiin.

Taisteen kerhot

Taisteella voit liittyä mihin tahansa monista vapaa-ajan kerhoistamme – tai perustaa omasi. Sponsoroimme kerhojen toimintaa vuosittaisella budjetilla.

"Taisteella rakennamme digitaalisia palveluja, joihin lukeutuvat niin kuluttajatuotteet kuin yritysten sisäiset järjestelmät. Ohjelmistokehittäjän roolissa kohtaa aina tuoreita haasteita ja tiimityötä. Samaan hengenvetoon on todettava, ettei sinun tarvitse olla mestari kaikessa hakiessasi meille. Oppiminen ja tietotaidon jakaminen ovat osa työnkuvaa."

Pyry Liukas

Ohjelmistokehittäjä

Got questions about recruitment?

If you don't see a position that fits you, please use the Open Application form – we carefully consider all of them, too. Don't send us your CV via email though!

Open application
Photo of Niina Långström

Niina Långström

HR & Operations

niina.langstrom@taiste.com
+358 44 719 9804