Suunto on maailmanlaajuinen brändi, jonka tuotteita ovat mm. maailman kovimmissa olosuhteissa testatut urheilukellot, kompassit ja sukellustietokoneet.

Olemme työskennelleet Suunnon tuotekehitystiimin kanssa vuodesta 2013 ja auttaneet heitä kehittämään tuotteidensa käyttökokemusta – urheilukellojen käyttöliittymistä erilaisiin sovelluksiin ja konseptisuunnitteluun.

Suunto Outdoor Running

Huippunopeat iteraatiosyklit

Tiivis päivittäinen yhteistyö Suunnon huipputason suunnittelijoiden ja kehittäjien on mahdollistanut ideoiden validoinnin jo hyvin varhaisessa vaiheessa – niin tuoteomistajien, loppukäyttäjien kuin teknologiankin näkökulmasta.

Suunto App iPhone
Spartan Watch
Suunnon Spartan-kellot ja Suunto-sovellus ovat kunnianhimoisen yhteistyön viimeisimpiä tuloksia.
Spartan Outdoor

Toiminnan ytimessä

Suunnon tehdas sijaitsee aivan yrityksen päärakennuksen vieressä Vantaalla. Suunnittelun näkökulmasta tämä mahdollistaa nopean ja suoran keskusteluyhteyden kaikkien osapuolten välillä. Tämä on suuri etu, ja on tehnyt kehityksestä entistäkin tehokkaampaa.

Suunto Outdoor Watchface
Esimerkki Suunnolle tekemästämme kellotauludesignista.
Movesense

Movesense - sporttisensorien tulevaisuus

Suunnon tuoteperheestä lähtöisin oleva Movesense on sekä fyysinen sensori että avoin kehitysympäristö liikesensoreihin perustuvien sovellusten kehittämiseen.

Taiste on Movesensen virallinen yhteistyökumppani ja olemme tehneet laitteen kanssa jo kehitystyötä.

5
Vuotta
Yhteistyötä
14
Alustaa
Joissa olemme olleet mukana

Työt