Buster-sovelluksella veneenomistajan on helppo nähdä veneen tärkeät tiedot ja katsoa ja jakaa tietoa matkoistaan automaattisella lokikirjalla.

Taisteen tehtävänä oli suunnitella ja toteuttaa sovellus, joka toimii saumattomasti Buster Q -järjestelmän kanssa ja Busterin brändin asettamien korkeiden standardien mukaisesti.

Palvelumuotoilu

Validoimme sovelluksen ydinominaisuudet asiakkaan ja käyttäjien tarpeiden perusteella, jonka pohjalta toteutuksen teknologiavalinnat tehtiin.

Suunnittelu

    Ketterän suunnittelun ja interaktiivisten prototyyppien avulla löysimme ratkaisun, joka yhdistää Busterin ja Buster Q:n visuaalisen maailman helppokäyttöiseksi kokonaisuudeksi, antaen kuitenkin tilaa jatkokehitykselle.

Ohjelmistokehitys

    Määrittelimme yhteistyössä muiden toimittajien kanssa rajapinnan Busterin taustapalveluille. Julkaisimme viikottain React Nativella kehitetystä sovellusta testiversioita kahdelle alustalle.

Jatkuva kehitys

    Määritimme yhteistyössä sovelluksen seurattavat avainmetriikat sekä jatkokehitys­suunnitelman ja ominaisuuskonsepteja.

Buster App on iOS

Veneesi älykkäämpi versio

Uudemmat Buster-veneet on varustettu Buster Q-järjestelmällä, johon linkitettynä sovellus pääsee parhaiten oikeuksiinsa.

Q:n kanssa linkitetty sovellus tarjoaa tietoa mm. polttoaineen ja akun tilasta, mikä helpottaa tulevan venematkan suunnittelua. Lisäksi matkat ja matkatiedot tallentuvat automaattisesti digitaaliseen lokikirjaan, josta niitä voi sovelluksessa tarkastella ja jakaa.

Buster App - Share Your Trips

Jaa muistot matkoistasi

Sovelluksen avulla Buster-matkat on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa.

Käyttäjä voi joko hyödyntää automaattisesti luotuja reittikuvia tai käyttää itse matkalta ottamiaan kuvia.

Buster App - Guides

Myös veneilyä aloitteleville

Sovellus sisältää käteviä ohjevideoita sekä hyödyllistä tietoa veneilystä ja merenkulun säännöistä. Veneiden ja moottoreiden ohjekirjat luonnollisesti löytyvät myös helposti sovelluksesta.

Buster App on iOS
Buster App on Android
Buster App - Collaboration

Tiivistä yhteistyötä

Sovelluksen rakentaminen vaati tiivistä yhteistyötä paitsi Busterin, myös Buster Q -järjestelmän kehittäjäyritys Nextfourin ja pilvipalveluista vastaavan Kompozuren kansa.

Yhteistyö osapuolten välillä on ollut äärimmäisen sujuvaa, ja edellytys sille, että lopputulos vastaa maailmanluokan laatustandardeja nopeillakin kehitysaikatauluilla.

4
Kuukautta
Konseptista kahden alustan sovelluskauppaan
2
Sovellusversiota
Julkaistu joka viikko kehityksen aikana

Tutustu muihin töihimme