Ratkaisumme teollisuudelle

Parhaat digitaaliset ratkaisut kasvattavat tehokkuutta. Teollisuuden alalla pienetkin yksityiskohdat voivat merkitä suuria eroja tuottavuudessa. Laadukas käyttökokemus ja korkeatasoinen tekninen toteutus ovat usein myös ratkaisevia tekijöitä turvallisuudessa ja työviihtyvyydessä.

Ota yhteyttä

Luo uutta digitaalista liiketoimintaa – tai paranna olemassaolevaa

Osaamisemme kattaa niin kokonaisvaltaisen soveluskehityksen, UX/UI-suunnittelun kuin liiketoiminnan kehityksenkin – yhdistettynä pitkään kokemukseen vaativista teollisuuden alan toteutuksista. Olemme auttaneet niin kasvu- kuin pörssiyrityksiä muotoilemaan ja rakentamaan menestyksellisiä digitaalisia tuotteita.

Voit kääntyä puoleemme huolimatta siitä, oletko suunnittelemassa uusia digitaalisia palveluja tai uudistamassa nykyisiä.

Ihminen käyttää VR-laseja

Tehoa ja selkeyttä datavisualisoinnilla

Suuret datamäärät kääntyvät voitoksi vasta silloin, kun ne helpottavat työntekijöidesi tai asiakkaidesi arkea tai antavat sinulle selkeän tilannekuvan liiketoiminnan johtamisen tueksi.

Tiimimme on erikoistunut muuttamaan monimutkaisimmatkin datavirrat helppokäyttöisiksi ja teknisesti korkealaatuisiksi käyttöliittymiksi. Kaivamme esiin sinulle olennaisimmat asiat, jotta voit keskittyä dataviidakossa navigoinnin ja hitaiden prosessien sijaan tulosten kasvattamiseen.

Taisteen työntekijä suunnittelee ammattilaisille tarkoitettua käyttöliittymää

Miksi Taiste?

Tehokkaimmat ja aikaa kestävimmät digitaaliset tuotteet syntyvät, kun huipputason käytettävyys kohtaa raudanlujan teknologiaosaamisen.

Jokainen toteutuksemme perustuu vahvaan ymmärrykseen asiakkaan toimintaympäristöstä. Koska tavoitteet, käyttäjät ja onnistumisen mittarit vaihtelevat, on myös digitaalisten toteutusten oltava tarkoitukseen räätälöityjä.

Lue lisää tekemisen tavastamme digitaalisen tuotekehityksen oppaastamme.

Digital product handbook (EN)
Taisteen digitaalisen tuotekehitysoppaan kansikuva
“Projekti on saanut B2B-yrityksemme ymmärtämään startup-henkisen ketterän kehityksen hyödyt. Palvelun käyttäjäkokemus on huippuluokkaa, ja käyttäjät ovat kokeneet palvelun helposti lähestyttävänä. Hyödyntämällä avointa dataa uudella tavalla olemme auttaneet metsänomistajia kiinnostumaan omaisuudestaan ja sen arvosta.“
Tapani Juuti
Development Manager, UPM Metsä

Esimerkkejä teollisuusasiakkaistamme

Valokuva Blueforsin teollisuusympäristöstä

Bluefors

Bluefors valmistaa maailman johtavia lähelle absoluuttista nollapistettä kylmeneviä jäähdyttimiä, joita käytetään mm. kvanttitietokoneiden kehityksessä ja perustutkimuksessa.

Rakensimme laitteiden digitaaliset käyttöliittymät ympäristöihin, joissa selkeys ja tieteellinen tarkkuus ovat keskeisiä elementtejä haastavissa tutkimusprojekteissa.

Tutustu asiakkuuteen (vain englanniksi)
Kvanttitietokoneet
UX/UI-suunnittelu
Laitehallinta
Monitorointi ja etävalvonta
Valokuva Blueforsin teollisuusympäristöstä

Vaisala

Vaisala on maailmanlaajuisesti arvostettu mittauslaitteiden valmistaja, joka edistää myös ilmastonmuutoksen vastaista työtä. Vaisalan tuotteita käytetään esimerkiksi sään ennustuksessa, lentoliikenteessä ja sateliiteissa.

Yhteistyömme aikana olemme rakentaneet laskimia ja tuotevalitsimia. Ne tekevät asiakkaiden elämästä helpompaa, ja tuottavat dataa jonka avulla Vaisala voi kehittää palvelujaan entisestään.

Tutustu asiakkuuteen (vain englanniksi)
Palvelumuotoilu
UX/UI-suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Mittaustyökalut
Analyysityökalut
Taisteen tekemä UPM sovellus puhelimessa

UPM

UPM Metsä on palkittu sovellus metsänomistajille, jonka konseptoimme ja rakensimme yhteistyössä UPM:n kanssa. Syöttämällä tilatunnuksen käyttäjä saa nopeasti käyttöönsä selkeästi visualisoitua dataa omasta metsästään.

Kohderyhmänä ovat erityisesti uudet ja passivoituneet metsänomistajat: UPM pystyy paitsi luomaan asiakaskontakteja, myös laskemaan käyttäjien kynnystä aktivoitua kaupanteossa.

Tutustu asiakkuuteen (vain englanniksi)
Mobiilisovellus
Datavisualisointi
Konseptointi
Asiakaspalvelu
Ohjelmistokehitys
UX/UI-suunnittelu
Metsä- ja paperiteollisuus
Taisteen tekemä ammattikäyttöliittymä Telestelle

Telemast

Telemast ylläpitää koko Suomen kattavaa kaupallisten asemien radioverkkoa.

Autoimme Telemastia rakentamaan toiminnanohjausjärjestelmän huollon tarpeisiin. Keskitettyjen diagnosointityökalujen avulla ongelmien selvitys nopeutuu merkittävästi, ja Telemast saa samalla itselleen liiketoiminnan ja huollon laadun kehittämisen kannalta keskeistä dataa.

Tutustu asiakkuuteen (vain englanniksi)
Palvelumuotoilu
UX/UI-suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Taisteen tekemä ammattikäyttöliittymä Telestelle

Teleste

Teleste on kansainvälinen teknologiakonserni, joka toimii laajakaista-, turvallisuus- ja tietotekniikka-aloilla. Tehtävänämme on ollut kehittää mobiilisovellusta, jota käytetään Telesten laitteistotuotteiden konfigurointiin, määrittämiseen ja ylläpitoon.

Mobiilisovellus
UX/UI-suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Datavisualisointi
Tietoliikenne
Katso kaikki työnäytteemme