Space Nation on kunnianhimoinen suomalainen startup, jonka tavoitteena on luoda maailman laajin avaruusalan koulutus- ja tutkijayhteisö.

Taiste auttoi Space Nationia lähemmäksi aurinkokunnan valloitusta käyttökokemustutkimuksen keinoin.

Space Nation - Navigator App

Kohti tähtiä

Space Nationin mobiilisovellus on avoin harjoitteluohjelma, jossa käyttäjät kilpailevat toisiaan vastaan oppiakseen NASA:n astronauttien taitoja.

Sovellus testaa käyttäjiä jatkuvasti vaikeuttamalla haasteita. Lopussa parhaiten pisteitä keränneet kilpailijat pääsevät mukaan televisoituun kilpailuun, jonka voittaja saattaa oikeasti päästä matkaamaan avaruuteen. Get it on Google Play

Space Nation - Astronaut training in Iceland

Käyttäjätutkimusta yli maanosien

Käyttökokemustutkimuksen tulokset ovat olleet arvokas päätöksenteon työkalu monitasoisen suunnitteluprosessin varrella.

Osana laajaa tutkimustamme, testasimme uusia konsepteja ja lähestymisiä kansainvälisillä kohderyhmillä. Tutkimus tehtiin varmistuaksemme, että palvelussa tehdyt päätökset säilyttävät sen vetovoiman myös kansainvälisillä areenoilla.

Space Nation and Taiste

Parempia päätöksiä paremmalla datalla

Yhdistämällä tilastollisten kyselyiden tulokset kvalitatiivisin haastatteluihin, pystyimme tarjoamaan laajan tutkimustiedon tuotekehityksen, markkinoinnin ja viestinnän tueksi.

Tämä teki Space Nationin päätöksenteosta huomattavasti helpompaa. Kehitysprosessissa, jossa liikkutaan poimuajolla eteenpäin luotettava tutkimusdata varmistaa, että reitti pysyy oikeana.

Space Nation - Astronaut

Kohti ääretöntä ja sen yli

Space Nation on saavuttanut suunnattoman vauhdin: ensimmäisellä rahoituskierroksellaan se keräsi ensimmäisen miljoonan 43 minuutissa. Lisäksi mm. Forbes mainitsi Space Nationin yhtenä seurattavista yrityksistä vuonna 2017.

Yritys on jo lähellä asettamiaan korkeita tavoitteitaan. Olemme todella ylpeitä saadessamme mahdollisuuden olla mukana matkalla, jota yksikään startup ei ole ennen tehnyt.

Työt