Careers

Ketä etsimme

Ovatko osaamisalueitasi testauksen suunnittelu ja suorittaminen digitaalisissa projekteissa? Oletko kotonasi ketterän ohjelmistokehityksen parissa ja tiedät millainen testaus soveltuu kyseiseen kontekstiin? Haluatko tehdä haastavia projekteja hyvässä seurassa? Lue lisää ja ota yhteyttä – haluamme keskustella juuri sinun kanssasi!

Taiste rakentaa digitaaliset tuotteet yhdistämällä syvällisen teknologiaymmärryksen ja huipputason käyttökokemuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä noin 40 ihmistä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään haastavissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa.

Tässä roolissa työskentely tapahtuu pääasiallisesti Turussa, omissa tai asiakkaan tiloissa. Etätyö on myös mahdollista.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Sinulla on useamman vuoden kokemus testauksesta ja testauksen suunnittelusta ohjelmistokehitysprojekteissa.
  • Omaat tarvittavaa teknistä ymmärrystä esim. web-sovellusten arkkitehtuurista (palvelin, rajapinta, client/frontend, jne.).
  • Sinulla on hyvät kommunikointitaidot.
  • Suomen kielen lisäksi kommunikoit sujuvasti englanniksi.
  • Ymmärrät testiautomaation hyödyt ja käyttökohteet ohjelmistokehityksessä.

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Aiemman kokemuksen laajoista yritysjärjestelmistä, esim. toiminnanohjauksen tai kassajärjestelmien parissa.

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttaan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi!

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Open Positions

Check out the open positions below, or send us an open application. We’d love to hear from you!