Ketä etsimme

Etsimme huipulle tähtäävää teknistä projektipäällikköä auttamaan tiimejämme rakentamaan maailman parhaita digitaalisia ratkaisuja.

Työnkuvaasi kuuluu asiakasprojektien vetäminen ja projektinjohto. Olet vastuussa toteutuksen koordinoinnista niin resursoinnin, työjonon hallinnan, aikataulutuksen kuin asiakaskommunikaationkin osalta. Olennaista on myös projektin etenemisen dokumentointi parhaiden ketterien käytäntöjen mukaisesti.

Työ vaatii erityisesti kykyä puhua samaa kieltä suunnittelijoiden, toteuttajien ja asiakkaiden kanssa. Arvostamme analyyttistä ja avointa ajattelua sekä kokonaisvaltaista ja systemaattista otetta tekemiseen.

Taisteella tavoitteenamme on luoda tasavertainen ja avoin, yhtä lailla vastuuta kuin suurta vapauttakin tarjoava työympäristö, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Sinulla on vahva yleistason ymmärrys digitaalisten ratkaisujen arkkitehtuurista, suunnittelusta ja toteutuksesta.
  • Sinulla on tekninen koulutustausta ja/tai työkokemusta alalta.
  • Tunnet hyvin ketteriä kehitysmenetelmiä ja prosesseja, ja sinulla on kokemusta niiden soveltamisesta käytännössä.
  • Pystyt ottamaan vastuun useammasta projektista kerrallaan, ja omaat hyvän paineensieto- ja priorisointikyvyn.
  • Omaat hyvät kirjalliset dokumentointitaidot suomeksi ja englanniksi.
  • On äärimmäisen tärkeää, että ymmärrät sovellusten toimintaa myös pintaa syvemmältä. Aiempi kokemus ohjelmointityöstä katsotaan eduksi.
  • Voit liittyä valintasi mukaan joko Helsingin tai Turun tiimiimme. Työ edellyttää ajoittaista matkustamista kaupunkien välillä.

Mitä tarjoamme

Joni giving a presentation.

Merkityksellisiä projekteja joustavassa työympäristössä

Pääset tekemään kiinnostavia, vaativia ja merkityksellisiä projekteja muiden alojensa huippujen kanssa – kahden kaupungin parhailla paikoilla, hyvällä kompensaatiolla ja aina ajantasaisilla työkaluilla. Töitä voit tehdä joustavasti joko Turun tai Helsingin toimistollamme – tai etänä silloin kun siltä tuntuu.

We do more than work

Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä

Meistä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ehdottoman tärkeää. Töiden ulkopuolella tarjolla on vapaamuotoisia aktiviteetteja jokaisen makuun, peli- ja leffailloista nörttiurheiluun sekä kaikenlaiseen muuhun luovaan virkistäytymiseen.

Lisää ajatuksiamme löydät blogin puolelta.

Benefits that are actually beneficial

Etuja, joista on aidosti hyötyä

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla.

Tavallisten työterveys-, puhelin- ja liikuntaetujen lisäksi tuemme mielellämme aktiviteetteja, joista on aitoa hyötyä ja iloa tiimiläisillemme. Käytännössä tämä voi tarkoittaa mitä hyvänsä opiskelumateriaaleista teknisiin vimpaimiin ja pääsystä alan kansainvälisiin tapahtumiin.

Taiste Video
Taistelaiset nauttimassa tiimipäivästä Tuorlan observatoriossa.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät