Careers

Ketä etsimme

Etsimme Ratkaisuarkkitehtiä vahvistamaan tiimiämme isoon ja pitkäkestoiseen asiakasprojektiin. Kyseessä on laaja ja hajautettu toiminnanohjauksen tietojärjestelmien kokonaisuus, jota rakennetaan moderneilla teknologioilla. Pääset mukaan pitkäjänteiseen ja suureen kokonaisuuteen osaksi moniammatillista ja isoa, noin kolmenkymmenen hengen, tiimiä. Tässä projektissa hommat eivät lopu hetkeen ja toivommekin sinun viihtyvän meillä pitkään!

Ratkaisuarkkitehdin roolissa vastaat laajojen dataintensiivisten järjestelmäkokonaisuuksien toiminnallisesta määrittelystä. Luot yhdessä asiakkaiden kanssa tapoja, joilla liiketoimintavaatimukset voidaan yhdistää teknisiin ratkaisuihin. Projektissa johon hyppäät mukaan on kyse hajautetusta toiminnanohjausjärjestelmästä, jonka kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi kassajärjestelmiä, mobiilisovelluksia, taustajärjestelmiä sekä raportointisysteemejä, joista kaikki liittyvät asiakkaan liiketoimintakokonaisuuteen.

Vastaat projektin teknisestä kokonaisvisiosta ja lopputuloksista sekä hiot palveluita huippuunsa iteroimalla niitä tiimin ja asiakkaan kanssa. Perustelet ratkaisusi ja dokumentoit ne selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla. Tulevaisuudessa sinun on myös mahdollista siirtyä uusiin projekteihin oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti. Tukea tehtävään on tarjolla sekä johdolta että tiimiläisiltä. Sisäisten sidosryhmien, kuten ohjelmistokehittäjien ja suunnittelijoiden, lisäksi teet tiivistä yhteistyötä sekä asiakkaiden että ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Etsimme jo kokemusta kerryttänyttä henkilöä, jolla on on ymmärrystä yritysten kokonaisarkkitehtuurien määrittelystä ja suunnittelusta. Halutessasi pääset sukeltamaan myös teknisiin detaljeihin. Toivomme sinulta ennen kaikkea paloa ja aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja uusiin työkaluihin ja työskentelymetodeihin. Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla, mutta työ vaatii viikottaisia käyntejä Turun toimipisteessä sekä käyntejä asiakkaalla.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Sinulla on useamman vuoden työkokemusta toiminnanohjauksen, tuotannonsuunnittelun, materiaalilogistiikan tai vastaavista tietojärjestelmien parista, esimerkiksi Product Ownerin, Scrum Masterin tai testaajan roolissa.
  • Omaat ymmärrystä laajoista tietojärjestelmistä sekä niiden ominaisuuksista ja vaatimuksista.
  • Otteesi työntekoon on itsenäinen, proaktiivinen ja tulosorientoitunut.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Taustan ohjelmistokehityksen parista, esim. Product Ownerin, Scrum Masterin tai Testaajan roolissa
  • Osaamisen tietokantojen sekä API-ratkaisujen parista
  • Relevantin opintotaustan (esim. Tuotantotalous, Business Information Technology)

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät