Ketä etsimme

Etsimme kokenutta suunnittelijaa Turun tiimiimme.

Olet proaktiivista otetta huokuva käyttökokemuksien, tiimi- ja asiakastyöskentelyn ammattilainen, joka viihtyy niin palvelumuotoilun kuin toteutuksenkin parissa.

Taisteella Rakennamme menestyneitä digitaalisia palveluja yhdistämällä huipputason asiakaslähtöisyyden, käytettävyyden ja teknisen toteutuksen.

Arvostamme mielipiteitäsi ja tarjoamme työtä merkityksellisten projektien parissa. Emme lähetä sinua työskentelemään pitkiksi ajoiksi asiakkaiden tiloihin, vaan haluamme nähdä sinut omalla toimistollamme tekemässä yhteistyötä kollegoidesi kanssa. Välitämme tiimimme jäsenistä ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, johon sisältyvät alan tavalliset edut: valitsemasi työkalut, monipuolisesti räätälöitävissä oleva liikuntaedut, sekä mahdollisuus osallistua kerhojemme toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin. Kaunis Turun toimistomme sijaitsee paraatipaikalla keskustan ytimessä. Töiden tekeminen on mahdollista joustavasti myös etänä tai Helsingin toimistollamme.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Olet taitava ja itsenäinen suunnittelun ammattilainen, jolla on kyky kontribuoida merkittävästi niin asiakastyön kuin Taisteen tiiminkin eteen.
  • Sinulla on vähintään muutamien vuosien kokemus vastuullisesta suunnitteluroolista digitaalisessa toimistossa, mainostoimistossa tai startupissa.
  • Olet valmis ottamaan projekteissa laajaa vetovastuuta ja kommunikoit mielelläsi asiakkaiden kanssa.
  • Pystyt tuomaan suunnittelijan roolissa merkittävää lisäarvoa digitaaliseen projektiin sen kaikissa vaiheissa, ideasta julkaisuun ja jatkokehitykseen.
  • Olet kokenut Adoben työkalujen ja Sketchin käyttäjä, joka on mahdollisesti tottunut myös hyödyntämään erilaisia prototyyppityökaluja.
  • Olet erinomainen visuaalinen suunnittelija, jolla on vahva ymmärrys digitaalisesta käyttökokemuksesta ja UI-suunnittelusta.
  • Ymmärrät, minkälaisista palasista visuaalisesti miellyttävät kokemukset ja brändit rakentuvat.

Mitä tarjoamme

Valtteri in a design workshop

Merkityksellisiä projekteja joustavassa työympäristössä

Pääset tekemään kiinnostavia, vaativia ja merkityksellisiä projekteja muiden alojensa huippujen kanssa – kahden kaupungin parhailla paikoilla, järkevällä kompensaatiolla ja aina ajantasaisilla työkaluilla. Töitä voit tehdä joustavasti joko Turun tai Helsingin toimistollamme – tai etänä silloin kun siltä tuntuu.

Benefits that are actually beneficial

Etuja, joista on aidosti hyötyä

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla.

Tavallisten työterveys-, puhelin- ja liikuntaetujen lisäksi tuemme mielellämme aktiviteetteja, joista on aitoa hyötyä ja iloa tiimiläisillemme. Käytännössä tämä voi tarkoittaa mitä hyvänsä opiskelumateriaaleista ja uusista teknisistä vimpaimista toimistolla järjestämäsi sarjakuvakerhon sponsorointiin.

We do more than work

Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä

Meistä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ehdottoman tärkeää. Töiden ulkopuolella tarjolla on vapaamuotoisia aktiviteetteja jokaisen makuun, peli- ja leffa-illoista nörttiurheiluun sekä kaikenlaiseen muuhun luovaan virkistäytymiseen.

Lisää ajatuksiamme löydät blogin puolelta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät

Katso alta avoimet paikkamme – tai lähetä meille avoin hakemus.