Ketä etsimme

Etsimme kokenutta ohjelmistokehittäjää työskentelemään Turun ja/tai Helsingin tiimiimme.

Rakennamme menestyneitä digitaalisia palveluja yhdistämällä huipputason asiakaslähtöisyyden, käytettävyyden ja teknisen toteutuksen.

Tavoitteemme on luoda tasavertainen ja avoin, yhtä lailla vastuuta kuin suurta vapauttakin tarjoava työympäristö, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään alansa huippujen kanssa haastavien projektien parissa, joilla on positiivinen vaikutus ympäröivään maailmaan.

Emme lähetä sinua pitkiksi ajoiksi työskentelemään asiakkaan tiloissa, joten pääset aidosti nauttimaan eläväisen työkulttuurimme ja toimiston keskeisen sijainnin tuomista eduista. Välitämme tiimimme jäsenistä, kunnioitamme heidän mielipiteitään ja etsimme vastaavasti töihin ihmisiä, jotka välittävät siitä mitä tekevät.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, johon sisältyvät alan tavalliset edut. Näihin kuuluvat mm. valitsemasi työkalut, puhelin ja kuulokkeet, terveydenhuolto, liikunta- ja hyvinvointipaketti sekä mahdollisuus osallistua kerhojemme toimintaan ja erilaisiin tapahtumiin.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Sinulla on aiempaa kokemusta joistakin käyttämistämme teknologioista riippuen siitä, mikä oma vahvuusauleesi on.

    Front-endin puolella käytämme seuraavia teknologioita: React, Vue, TypeScript ja ClojureScript. Mobiilikehityksessä palettimme on React Native, ClojureScript, TypeScript ja Xamarin, Windows-kehityksessä sitä vastoin .NET ja UWP. Palvelinpuolella taikasanoja ovat Python, Django, Postgres, Node.js ja Clojure. Devops-toiminnan keskiössä ovat Gitlab CI, Docker ja Ansible.
  • Sinulla on vahva ymmärrys eri ohjelmointiparadigmoista sekä niiden hyvistä ja huonoista puolista.
  • Työskentelytapasi on itsenäinen, proaktiivinen ja tulosorientoitunut. Odotamme kokeneemmilta kehittäjiltämme vastuullisuutta projektien teknisestä kokonaisvisiosta ja lopputuloksista.
  • Sinulla on päättäväisyyttä ja kykyä hioa palveluita huippuunsa iteroimalla niitä tiimin ja asiakkaan kanssa.
  • Osaat perustella ratkaisusi ja dokumentoida ne selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
  • Pyrit aina päivittämään osaamistasi uusien työkalujen ja työskentelymetodien avulla.

Mitä tarjoamme

Valtteri in a design workshop

Merkityksellisiä projekteja joustavassa työympäristössä

Pääset tekemään kiinnostavia, vaativia ja merkityksellisiä projekteja muiden alojensa huippujen kanssa – kahden kaupungin parhailla paikoilla, järkevällä kompensaatiolla ja aina ajantasaisilla työkaluilla. Töitä voit tehdä joustavasti joko Turun tai Helsingin toimistollamme – tai etänä silloin kun siltä tuntuu.

Emme lähetä sinua pitkiksi ajoiksi työskentelemään asiakkaan tiloihin, joten pääset aidosti nauttimaan eläväisen työkulttuurimme ja toimiston keskeisen sijainnin tuomista eduista.

Benefits that are actually beneficial

Etuja, joista on aidosti hyötyä

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla.

Tavallisten työterveys-, puhelin- ja liikuntaetujen lisäksi tuemme mielellämme aktiviteetteja, joista on aitoa hyötyä ja iloa tiimiläisillemme. Käytännössä tämä voi tarkoittaa mitä hyvänsä opiskelumateriaaleista ja uusista teknisistä vimpaimista toimistolla järjestämäsi sarjakuvakerhon sponsorointiin.

We do more than work

Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä

Meistä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ehdottoman tärkeää. Töiden ulkopuolella tarjolla on vapaamuotoisia aktiviteetteja jokaisen makuun, peli- ja leffa-illoista nörttiurheiluun sekä kaikenlaiseen muuhun luovaan virkistäytymiseen.

Lisää ajatuksiamme löydät blogin puolelta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät

Katso alta avoimet paikkamme – tai lähetä meille avoin hakemus.