Ketä etsimme

Etsimme Turun toimistollemme järjestelmällistä ja käytännöllistä toimistoassistenttia auttamaan meitä toimiston juoksevien asioiden, talousrutiinien, tapahtumajärjestelyjen ja asiakastapaamisten organisointiin liittyvissä tehtävissä.

Arvostamme ennen kaikkea oma-aloitteista, määrätietoista ja asioita tapahtumaan pistävää asennetta – ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Tavoitteemme on luoda tasavertainen ja avoin, yhtä lailla vastuuta kuin suurta vapauttakin tarjoava työympäristö, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Olet järjestelmällinen ja käytännöllinen henkilö, joka pystyy pitämään yhtäaikaisesti monia lankoja käsissään.
  • Aikaisempi kokemus organisointiin liittyvistä tehtävistä katsotaan eduksi.
  • Olet kiinnostunut digialasta, ja sinulla on mahdollisesti myös siihen liittyviä harrastuksia.
  • Työskentelet luontevasti osana tiimiä avotoimistoympäristössä.

Mitä tarjoamme

Our design team in a brand workshop

Merkityksellisiä työtehtäviä joustavassa työympäristössä

Pääset tekemään kiinnostavia, vaihtelevia ja vaativia työtehtäviä muiden alojensa huippujen kanssa – kaupungin parhaalla paikalla, järkevällä kompensaatiolla ja aina ajantasaisilla työkaluilla. Tehtävän luonteesta johtuen säännöllinen läsnäolo Turun toimistollamme on tehtävän sisällön vuoksi tarpeellista, mutta sinulla on joustavasti mahdollisuus myös etätöihin.

Benefits that are actually beneficial

Etuja, joista on aidosti hyötyä

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla.

Tavallisten työterveys-, puhelin- ja liikuntaetujen lisäksi tuemme mielellämme aktiviteetteja, joista on aitoa hyötyä ja iloa tiimiläisillemme. Käytännössä tämä voi tarkoittaa mitä hyvänsä opiskelumateriaaleista ja uusista teknisistä vimpaimista toimistolla järjestämäsi sarjakuvakerhon sponsorointiin.

We do more than work

Tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä

Meistä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ehdottoman tärkeää. Töiden ulkopuolella tarjolla on vapaamuotoisia aktiviteetteja jokaisen makuun, peli- ja leffa-illoista nörttiurheiluun sekä kaikenlaiseen muuhun luovaan virkistäytymiseen.

Lisää ajatuksiamme löydät blogin puolelta.

Taiste Video
Taisteen tiimi planetaariossa pohtimassa universumin salaisuuksia.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse meille: working@taiste.fi.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan mobiilia tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät

Katso alta avoimet paikkamme – tai lähetä meille avoin hakemus osoitteeseen working@taiste.fi.