Careers

Ketä etsimme

Etsimme Lead UX Designeria vahvistamaan monialaista tiimiämme osaksi suurta kokonaisuutta. Pääset mukaan pitkäjänteiseen asiakasprojektiin, jossa suunnittelun kohteina ovat muun muassa toiminnanohjauksen tietojärjestelmä sekä muut asiakkaan liiketoimintaa avustavat ohjelmistot usealla eri päätelaitteella.

Lead UX Designerin roolissa vastaat laajojen dataintensiivisten järjestelmäkokonaisuuksien käyttöliittymäsuunnittelusta, jotka koostuvat useammasta eri kosketuspisteestä eri päätelaitteilla. Otat projektissa vetovastuuta ja kommunikoit asiakkaiden sekä muiden tiimiläisten, kuten front end-kehittäjien sekä suunnittelijoiden, kanssa. Pääset vaikuttamaan ylätasolla päätöksiin ja ideointiin sekä olet osa projektin ohjausryhmää. Tuot merkittävää lisäarvoa digitaaliseen tuotteeseen sen kaikissa vaiheissa; ideasta prototyyppiin ja aina visuaaliseen suunnitteluun ja käyttäjätestaukseen asti. Vetovastuun lisäksi työnkuvaasi kuuluu “kädet savessa” -työskentelyä käyttöliittymien piirustusten parissa. Päätyökalunamme käyttöliittymäsuunnittelussa on käytössä Figma, mutta aikaisemmin voit olla käyttänyt myös muita vastaavia suunnittelutyökaluja.

Tukea tehtävään on tarjolla sekä johdolta että tiimiläisiltä. Parasta tehtävässä on se, että töitä tehdään pitkäjänteisesti yhden projektin parissa ja pääset näkemään oman työsi tuloksen pitkällä tähtäimellä. Tulevaisuudessa sinun on myös mahdollista siirtyä uusiin projekteihin oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti.

Etsimme jo kokemusta kerryttänyttä UX-suunnittelijaa. Koet palvelun testaamisen yhdessä kehittäjien kanssa elintärkeänä osana suunnitelmiesi toteutumista. Bugien metsästys on sinulle luonteva osa suunnitteluprosessiasi. Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla, mutta työ vaatii viikottaisia käyntejä Turun toimipisteessä sekä käyntejä asiakkaalla.

Tätä tehtävää varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

 • Sinulla on useamman vuoden relevanttia työkemusta UX-suunnittelun parista.
 • Omaat ymmärrystä ja kiinnostusta liiketoiminta- ja taustajärjestelmien suunnitteluun (esim. toiminnanohjausjärjestelmät tai BI-ympäristöt.
 • Sinulla on visuaalista silmää ja paloa huipputason käytettävyyteen ja muotoiluun.
 • Osaamisesi kattaa jonkin modernin käyttöliittymäsuunnittelun ohjelmiston (esim. Figma, Sketch).
 • Työskentelyotteesi on itsenäinen ja proaktiivinen ja sinulla on kyky ottaa hankkeista vetovastuuta.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Kokemuksen erilaisista Design Systeemeistä niin periaatteen kuin käytännönkin tasolla
 • Ymmärryksen front end -teknologioista
 • Kokemuksen käyttäjätestauksista
 • Kokemuksen UX-kirjoittamisesta ja markkinointimateriaalien tuottamisesta
 • Kokemuksen muusta visuaalisesta suunnittelusta (esim. ikonit, kuvitukset)
 • Kokemuksen brändien sovittamisesta digitaaliseen ympäristöön

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät