Careers

Ketä etsimme

Etsimme Lead UX-suunnittelijaa erityisesti dataintensiivisten palveluiden käyttöliittymäsuunnittelijaksi.

Taiste rakentaa digitaaliset tuotteet yhdistämällä syvällisen teknologiaymmärryksen ja huipputason käyttökokemuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 34 ihmistä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemäään haastavissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa. Työskentely tapahtuu pääasiassa omista tiloistamme käsin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa ja Helsingissä, mutta myös etätyö on mahdollista.

Tätä tehtävää varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Olet proaktiivista otetta huokuva tiimi- ja asiakastyöskentelyn ammattilainen, joka viihtyy erityisesti datapohjaisten käyttöliittymien käyttökokemuksen parissa.
  • Olet itsenäinen ja tarkkasilmäinen suunnittelun ammattilainen, jolla on kyky kontribuoida merkittävästi niin asiakastyön kuin Taisteen tiiminkin eteen.
  • Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus vastuullisesta suunnitteluroolista käyttöliittymien parissa.
  • Olet valmis ottamaan projekteissa laajaa vetovastuuta ja kommunikoit mielelläsi asiakkaiden sekä muun tiimin kanssa.
  • Sinulla on kokemusta erityisesti dataintensiivisten käyttöliittymien parissa. Ymmärrys mm. Business Intelligence -ympäristöistä ja toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi.
  • Pystyt tuomaan suunnittelijan roolissa merkittävää lisäarvoa digitaaliseen tuotteeseen sen kaikissa vaiheissa; ideasta prototyyppiin ja aina visuaaliseen suunnitteluun että testaukseen asti.
  • Koet palvelun testaamisen yhdessä kehittäjien kanssa elintärkeänä osana suunnitelmiesi toteutumista. Bugien metsästys on sinulle luonteva osa suunnitteluprosessiasi.
  • Olet systeemiajattelija ja sinulla on kokemusta Design Systemeistä niin periaatteen kuin käytännönkin tasolla.
  • Olet nähnyt useampia eri käyttöliittymiin tarkoitettuja ohjelmistoja ja jos et vielä olisikaan mm. Figman ammattilainen, koet uusien ohjelmistojen haltuunoton luontevana osana jatkuvaa kehittymistäsi.

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät