Careers

Ketä etsimme

Etsimme DevOps-asiantuntijaa vahvistamaan tiimiämme isoon ja pitkäkestoiseen asiakasprojektiin. Kyseessä on laaja ja hajautettu toiminnanohjauksen tietojärjestelmien kokonaisuus, jota rakennetaan moderneilla teknologioilla. Pääset mukaan pitkäjänteiseen ja suureen kokonaisuuteen osaksi moniammatillista ja isoa, noin kolmenkymmenen hengen, tiimiä. Tässä projektissa hommat eivät lopu hetkeen ja toivommekin sinun viihtyvän meillä pitkään!

DevOps-asiantuntijana kehität projektin infrastruktuurin automaatiota hyödyntäen Ansiblea, jolla ylläpidetään yli 500 palvelimen sekä tuhansien päätelaitteiden infrastruktuuria. Pääset työskentelemään monipuolisesti eri DevOps-syklin vaiheissa. Pidät huolta siitä, että ohjelmistokehityksen päivitykset rullaavat tuotantoon ja toimeenpanoon laadukkaasti, luotettavasti ja tehokkaasti laajasti hajautetussa toiminnanohjausjärjestelmässä.

Kokonaisuuteen voi kuulua esimerkiksi kassajärjestelmiä, mobiilisovelluksia, taustajärjestelmiä sekä raportointisysteemejä, jotka kaikki liittyvät asiakkaan liiketoimintakokonaisuuteen. Tulevaisuudessa sinun on myös mahdollista siirtyä uusiin projekteihin oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti. Ohjelmistokehittäjien ja suunnittelijoiden lisäksi teet yhteistyötä sekä asiakkaiden että ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Etsimme henkilöä, joka tuntee paloa DevOpsiin ja IT-infraan sekä halua kehittää avoimempaa, laadukkaampaa ja sujuvampaa kehitystyötä. Etsimme ensisijaisesti jo vähintään muutaman vuoden työkokemusta omaavia asiantuntijoita, mutta olemme avoimia myös uraansa aloitteleville ammattilaisille, sillä tehtävää on mahdollista räätälöidä eri osaamistason omaaville henkilöille sopivaksi. Toivomme sinun hallitsevan itsenäisesti jo joitakin CI/CD-työkaluja, mutta sinun ei tarvitse vielä olla kokenut ammattilainen kaikissa DevOps-syklin vaiheissa.

Kokonaisuus pitää sisällään seuraavia teknologioita: Linux, Postgres, Node.js, GraphQL ja Vue.js. Ylläpito tapahtuu CentOS:n, Ansiblen, Dockerin ja Gitlab CI:n avulla. Emme kuitenkaan odota sinun hallitsevan etukäteen näitä kaikkia vaan toivomme sinulta ennen kaikkea paloa ja aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Laajennat Taisteella osaamistasi myös jatkuvasti kohti tietokanta- sekä backend-kehitystä (Node.js). Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla ja työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran käyntejä asiakkaalla.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

 • Sinulla on aiempaa kokemusta Linux-ympäristöistä.
 • Omaat kokemusta joistakin CI/CD-työkaluista (esim. Ansible, Jenkins).
 • Sinulla on vähintään jonkin verran relevanttia työkokemusta DevOpsin parista (min. työharjoittelut/kesätyöt). Tehtävässä riittää kuitenkin haasteita myös useampia vuosia työkokemusta kerryttäneille DevOps-guruille.
 • Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasi back end- ja tietokantakehitykseen.
 • Tiimityötaitosi ovat hyvällä tasolla.
 • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi katsomme eduksi:

 • Osaamisen joistakin seuraavista teknologioista: Ansible, Bash, CentOS, Docker, Kubernetes ja Gitlab CI
 • Aiemman ohjelmointikokemuksen kielistä, teknologioista tai ympäristöistä riippumatta
 • Kokemuksen erilaisten CI/CD-putkien rakentamisesta esim. GitLabissa
 • Alan harrastuneisuuden ja omat projektit
 • Relevantin opintotaustan (esim. computer science, ohjelmistokehitys)

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät