Careers

Ketä etsimme

Etsimme Tietokantakehittäjää vahvistamaan tiimiämme isoon ja pitkäkestoiseen asiakasprojektiin. Kyseessä on laaja ja hajautettu toiminnanohjauksen tietojärjestelmien kokonaisuus, jota rakennetaan moderneilla teknologioilla. Pääset mukaan pitkäjänteiseen ja suureen kokonaisuuteen osaksi moniammatillista ja isoa, noin kolmenkymmenen hengen, tiimiä. Tässä projektissa hommat eivät lopu hetkeen ja toivommekin sinun viihtyvän meillä pitkään!

ietokantakehittäjänä Taisteella sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan maailmanluokan ohjelmistoja infrastruktuurissa, joka koostuu sadoista servereistä ja tietokannoista. Suunnittelet skeemoja, yhdistelet dataa, viet migraatioita tuotantoon – tietokannat, joiden parissa työskentelet mahdollistavat monen miljoonan euron liiketoiminnan.

Tulevaisuudessa sinun on myös mahdollista siirtyä uusiin projekteihin oman kiinnostuksesi ja taustasi mukaisesti. Tarjoamme tukea tarpeesi mukaan ja osaamisesi kehittyessä saat nopeasti lisää vastuuta. Muiden tietokantakehittäjien ja sisäisten sidosryhmien, kuten suunnittelijoiden ja ohjelmistokehittäjien, lisäksi teet yhteistyötä sekä asiakkaiden että ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Etsimme henkilöä, jonka kiinnostuksen kohteita ja osaamisalueita ovat suuret tietokannat, monimutkaiset skeemat ja lukuisat klusterit. Etsimme ensisijaisesti jo vähintään muutaman vuoden työkokemusta omaavia tietokantakehittäjiä, mutta olemme avoimia myös uraansa aloitteleville ammattilaisille, sillä tehtävää on mahdollista räätälöidä eri osaamistason omaaville henkilöille sopivaksi.

Projektin infrastruktuuri koostuu yli 500 palvelimesta sekä tuhansista päätelaitteista. Kokonaisuus pitää sisällään seuraavia teknologioita: Linux, Postgres, Node.js, GraphQL ja Vue.js. Ylläpito tapahtuu CentOS:n, Ansiblen, Dockerin ja Gitlab CI:n avulla. Emme kuitenkaan odota sinun hallitsevan etukäteen näitä kaikkia vaan toivomme sinulta ennen kaikkea paloa ja aitoa kiinnostusta uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Laajennat Taisteella osaamistasi myös jatkuvasti kohti DevOpsia sekä backend-kehitystä (Node.js) ja koulutamme sinut todelliseksi moniosaajaksi! Voit työskennellä joko Turun tai Helsingin toimistolla ja työnkuvaan sisältyy myös jonkin verran käyntejä asiakkaalla.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Sinulla on työkokemusta suurten tietokantojen parista.
  • Osaamisalueisiisi lukeutuvat PL/pgSQL tai Oracle/SQL.
  • Omaat tietovarastointiosaamista.
  • Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasti DevOpsiin ja back end -kehitykseen.
  • Olet kiinnostunut laajentamaan osaamistasti DevOpsiin ja back end -kehitykseen.
  • Tiimityötaitosi ovat hyvällä tasolla.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Aiemman ohjelmointikokemuksen kielistä, teknologioista tai ympäristöistä riippumatta.
  • Käytännön kokemuksen ohjelmistojen julkaisusta tuotantoon Alan harrastuneisuuden ja omat projektit.
  • Relevantin opintotaustan (esim. computer science, ohjelmistokehitys)

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät