Careers

Ketä etsimme

Haemme kokenutta Tietokantakehittäjää.

Ovatko osaamisalueitasi suuret tietokannat, monimutkaiset skeemat ja lukuiset klusterit? Haluatko tehdä haastavia projekteja hyvässä seurassa?

Lue lisää ja ota yhteyttä – haluamme keskustella juuri sinun kanssasi!

Pl/pgSQL tai Oracle PL/SQL-osaamisellasi sinulla on mahdollisuus päästä rakentamaan maailmanluokan ohjelmistoja infrastruktuurissa, joka koostuu sadoista servereistä ja tietokannoista. Suunnittele skeemoja, yhdistele dataa, vie migraatioita tuotantoon - tietokannat, joiden parissa työskentelet mahdollistavat monen miljoonan euron liiketoiminnan.

Infrastruktuuri, jota varten etsimme kaltaistasi henkilöä koostuu 100+ serveristä, 1000+ laitteesta ja yli 10 000 kuukaisittaisesta käyttäjästä. Kokonaisuus hyödyntää seuraavia teknologioita: Postgres, Node.js, GraphQL, ClojureScript, React ja Vue.js. Ylläpito tapahtuu CentOS:n, Ansiblen, Dockerin and Gitlab CI:n avulla.

Taiste rakentaa digitaaliset tuotteet yhdistämällä syvällisen teknologiaymmärryksen ja huipputason käyttökokemuksen. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 40 ihmistä.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään haastavissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa.

Työskentely tapahtuu pääasiassa omista tiloistamme käsin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa ja Helsingissä, mutta myös etätyö on mahdollista.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Vähintään 2 vuoden työkokemus suurten tietokantojen parissa
  • Sujuva kirjoitettu ja puhuttu englannin- ja suomenkielen taito (asiakasprojektin vaatimus)
  • Halu tehdä tiimityötä nopeasti etenevässä ympäristössä

Lisäksi katsomme eduksi:

  • Kaikki aiempi ohjelmointikokemus kielistä, teknologioista tai ympäristöistä riippumatta
  • Käytännön kokemus ohjelmistojen julkaisusta tuotantoon

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttaan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät