Careers

Ketä etsimme

Oletko backend-kehittäjä tai tekninen suunnittelija jolla on kyky ohjata projekteja? Haluatko rakentaa haastavia kokonaisuuksia hyvässä seurassa?

Lue lisää ja ota yhteyttä – haluamme keskustella juuri sinun kanssasi!

Etsimme Backend -tiiminvetäjää isoon ja pitkäkestoiseen asiakkuuteen, jossa on laaja ja hajautettu tietojärjestelmien kokonaisuus, jota rakennetaan moderneilla teknologioilla. Backend-tiimi kehittää uusia ja integroi olemassaolevia taustapalveluja GraphQL, NodeJS, Postgres ja Java-teknologioilla. Palvelimia pystytetään hyödyntäen Ansiblea, Gitlabia, Dockeria ja Linuxia. Kokonaisuus jota rakennamme on merkittävä: se helpottaa päivittäin tuhansien käyttäjien työtä.

Taiste toteuttaa asiakasprojekteja ja rakentaa digitaalisia tuotteita yhdistämällä designia ja teknologiaa. Työskentelemme monipuolisten projektien parissa, joiden tuloksia käytetään sekä kuluttaja- että ammattikäytössä. Yritys on perustettu vuonna 2009 ja työllistää tällä hetkellä 40 ihmistä. Pitkäaikaisia asiakkaitamme ovat muun muassa Hesburger, Suunto, UPM ja Taksi Helsinki. Teknologiahankkeemme ovat laajoja ja kiehtovia kokonaisuuksia.

Tarjoamme tasavertaisen ja avoimen, vastuuta ja vapautta yhdistävän työympäristön, joka tukee kaikkia osallisia myös henkilökohtaisissa tavoitteissa. Pääset työskentelemään haastavissa projekteissa moderneilla teknologioilla – alansa huippujen kanssa.

Tätä roolia varten toivomme, että tunnistat itsesi seuraavasta kuvauksesta:

  • Projektien kokonaisvaltainen hallinta on vahvuutesi. Koordinointi, priorisointi, resursointi, arviointi ja aikataulutus ovat mukavuusalueitasi.
  • Sinulla on ymmärrys teknisen suunnittelun eri osa-alueista, kuten rajapinnoista, teknologioista ja tietokannoista.
  • Omaat kokemusta ohjelmistokehityksestä, pystyt katselmoimaan koodia ja tarvittaessa myös hyppäämään ohjelmistokehittäjän rooliin koodin luomisen pariin.
  • Sinulla on osaamista joistakin seuraavista teknologioista: NodeJS, Postgres, Java, Ansible, Gitlab, Docker
  • Osaat perustella ratkaisusi ja dokumentoida ne selkeällä ja ymmärrettävällä tavalla.
  • Pyrit aina päivittämään osaamistasi uusien työkalujen ja työskentelymetodien avulla.
  • Suomen kielen lisäksi sujuva kommunikointi englanniksi on eduksi.

Työskentely tapahtuu pääasiassa omista tiloistamme käsin. Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa ja Helsingissä, mutta myös etätyö on mahdollista. Työtehtävä vaatii matkustamista Turkuun useita kertoja kuukaudessa (ei koske pandemia-aikaa).

Mitä tarjoamme

Best of both cities - Turku and Helsinki

Kahden kaupungin parhaat puolet

Taisteella on huippuluokan toimistot sekä Helsingin keskustan sykkeessä että eläväisessä vanhassa pääkaupungissamme Turussa.

Pääset työskentelemään joustavasti kummalla tahansa toimipisteellä – tai etänä kun siltä tuntuu.

Tiimimme ovat itseorganisoituvia yksikköjä ja roolimme joustavia. Uudet perspektiivit tarjoavat mahdollisuuden räätälöidä omaa urapolkuasi.

There's power in the community

Yhteisössä on voimaa

Työympäristömme on kunnioittava, viihtyisä ja inklusiivinen – tästä pitävät huolen ihmiset, joiden kollegana on ilo olla.

Järjestämme jatkuvasti niin työhön kuin vapaa-aikaankin liittyviä aktiviteetteja – workshopeista urheiluun ja lautapeli-iltoihin. Mielessä jotain uutta? Toteutetaan idea yhdessä!

Benefits that are actually beneficial

Pidämme sinusta huolta

Pidämme huolen, että pääset aina työskentelemään ajantasaisilla, sinun tarpeisiisi räätälöidyillä työkaluilla ja ohjelmistoilla. Taisteella töiden aloittaminen onnistuu vikkelästi ja stressittömästi. Tarjoamme sinulle pehmeän laskun ensimmäisiin kuukausiin mentorointiohjelmamme avulla.

Hyvinvointi on toki paljon muutakin kuin uutuuttan kiiltävä Macbook. Säännölliset kasvukeskustelut, urheiluedut ja terveydenhuolto ovat tärkeä osa kokonaisuutta.

Kiinnostuitko?

Tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä hakemus klikkaamalla alla olevaa nappia.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Avoimet työtehtävät