Content
  • rekry

    Devaaja, tunnetko olosi robotiksi? Vaihda parempaan työpaikkaan!

Devaaja, tunnetko olosi robotiksi? Vaihda parempaan työpaikkaan!

Kylmä tuuli puhaltaa. Pohdit, johtuuko se ilmastoinnista vai huonoista tiivisteistä.

Olet kokenut, projekteja nähnyt koodaaja, mutta elämäsi ei ole sellaista, kuin toivoit.

Olet kyllästynyt ylhäältä käsin määriteltyihin toimeksiantoihin, jotka eivät merkitse sinulle mitään. Firman toimistolle hommattu espressobaari ja pingispöytäkään eivät auta, koska vietät suuren osan ajastasi komennuksella asiakkaan tiloissa, kaukana työkavereistasi, seuranasi vain läppärisi kelmeä valo.

Tunnet itsesi rotaksi juoksypyörässä. Robotiksi. Lampaaksi. Robottilampaaksi.

shitjob

Miten näin pääsi käymään? Huokaiset ja juot suruusi uuden kulauksen kylmää kahvia. Se maistuu karvaalta.

Tahtoisit itsesi näköisen, inspiroivan ja monipuolisen työpaikan. Sellaisen, jossa mielipiteilläsi ja tekemisilläsi on merkitystä muuallakin kuin katteettomissa lupauksissa.

Saatat haluta istua alas ja vetää syvään henkeä. Meillä on sinulle hyviä uutisia.

Hae Taisteelle!

Taiste on Turussa ja Helsingissä toimiva, mukana kulkeviin palveluihin erikoistunut digitaalinen suunnittelu- ja toteutustoimisto. Etsimme kokenutta koodaajaa rakentamaan kanssamme maailman parhaita digitaalisia palveluja parhaassa seurassa.

Taistelaisena et ole koskaan “vain töissä”, vaan suurta vapautta ja vastuuta nauttiva, tasavertainen yhteisön jäsen. Pääset tekemään töitä järkevällä kompensaatiolla viihtyisissä, tilavissa ja erinomaisesti varustelluissa tiloissamme Turun ja Helsingin paalupaikoilla – tai etänä kun siltä tuntuu.

Et ole koskaan suljettu yhdenlaiseen työnkuvaan – tuemme oma-aloitteista oppimista ja itsensä kehittämistä, jotta voisimme olla unelmatyöpaikka kaikille osallisille.

Hyvä työilmapiiri, hyvinvointi sekä viihtyvyys ovat meille enemmän kuin tärkeitä. Järjestämme monipuolisesti vapaamuotoista tekemistä peli-illoista afterworkeihin. Hyvinvointia tukevat myös mm. liikunta-, hieronta- ja puhelinedut.

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on vahva kokemus ohjelmoinnista Pythonilla, Clojurella, C#:lla tai Javalla – ja hyvä ymmärrys eri ohjelmointiparadigmojen oleellisimmista haitoista ja hyödyistä.

Sinun ei tarvitse olla valmistunut, mutta tausta erityisesti tietojenkäsittelystä tai matematiikasta katsotaan eduksi.

knowyourshit

Arvostamme ennen kaikkea analyyttistä, avointa ja jatkuvaan kehittymiseen tähtäävää ajattelua – ikääsi, sukupuoleesi ja tekstieditoriisi katsomatta.

Tulet tekemään tiiviisti töitä erityisesti Turun tiimimme kanssa, joten säännöllinen läsnäolo vanhassa pääkaupungissa on suotavaa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä!

Mikäli kiinnostuit, tartu rohkeasti tilaisuuteen ja kerro meille itsestäsi – lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi Oscarille sähköpostitse osoitteeseen oscar@taiste.fi.

Sopivan kandidaatin löytyessä työt voivat alkaa vaikka heti. Tule kanssamme luomaan digitaalista tulevaisuutta – ja oman näköistäsi työpaikkaa!

Rakennetaan yhdessä jotain hienoa!

Oscar Salonaho

Toimitusjohtaja

045 262 4920

oscar@taiste.fi

Tuomas Jalamo

Viestintäpäällikkö

044 295 7710

tuomas@taiste.fi

Työpaikat

working@taiste.fi

Yleiset asiat

whatsup@taiste.fi