Content

Visiosi toteuttajat

Ihmiset

Mikään ei ole tärkeämpää kuin oikeat ihmiset

Tiimimme on sitoutunut, osaava ja hioutunut monessa vaativassa ja aikataulukriittisessä projektissa. Meillä on pitkä kokemus mobiiliteknologioista, käyttöliittymä- ja konseptisuunnittelusta, liiketoiminnan kehittämisestä ja back end -teknologioista.

Olemme innovatiivinen ja ketterä yhdistelmä vuosien kokemusta ja nuorta lahjakkuutta. Tekijämme ovat alansa huippuja, joita yhdistää kunnianhimo ja välittäminen – suhtaudumme projekteihimme aina sydämellä.

Saanemme esitellä: ihmiset mobiilisovellusten takana.

Taisteen kapteeni on erikoistunut niin markkinointiin, viestintään, tutkimukseen kuin liiketoiminnan kehitykseenkin. Filosofian maisteri matematiikan laitokselta ja pitkän linjan konkari Nokia Siemens Networksiltä. Perheenisä, hifiharrastaja ja metaforien mestari.

Oscar Salonaho

Toimitusjohtaja

045 262 4920

Commodore 64:n ajoista asti koodin parissa viihtynyt teknologiavelho. Mikon seurassa mikään ongelma ei ole liian haastava! Katso myös: musadiggari, joogi.

Mikko Harju

Teknologiajohtaja

040 093 9882

Käyttöliittymien sekä viimeistellyn visuaalisen ilmeen luottomies, jonka seurassa yksikään toiminto ei jää harkitsemattomaksi. Vapaa-ajallaan rumpali, konemusiikin ystävä, improvisaatioteatteriharrastaja sekä satunnainen huonekalusuunnittelija.

Ville Kaisla

Suunnittelujohtaja

050 545 7067

Oli kyse sitten iOS- tai Android-toteutuksista, on mobiilikehitys Villen käsissä kuin sulaa vahaa. Villeä kuvastaa tekijänä uteliaisuus ja jatkuva uuden tiedon ahmiminen. Vapaa-ajallaan mies soittaa kitaraa ja harrastaa urheilua laaja-alaisesti: nimeä mikä tahansa laji ja Ville on todennäköisesti kokeillut sitä.

Ville Ahti

Ohjelmistokehittäjä

045 871 0533

Palvelu- ja käyttäjätutkimuksen ekspertti Anna pitää huolen siitä, että suunnittelu tapahtuu ihmiset edellä. Vapaa-ajalla digitaalisen kulttuurin tohtori nauttii pyöräilystä, remontoinnista ja scifi-elokuvista – huonoistakin sellaisista.

Anna Haverinen

Design-antropologi

045 630 8830

Oskari Huiskala

Tuotantopäällikkö

040 595 2735

Viestinnän, markkinoinnin, projektinhallinnan, sisällöntuotannon ja konseptoinnin sveitsiläinen linkkuveitsi. Mediatutkimuksen ja viestinnän laitoksen kasvatti. Muusikko, leffanörtti ja peli-intoilija.

Tuomas Jalamo

Viestintäpäällikkö

044 295 7710

Käyttöliittymät, UX ja responsiivisuus ovat Jonin erikoisalaa. Työkokemusta löytyy niin omasta yrityksestä, freelance-maailmasta kuin suurien toimijoiden palkkalistoiltakin. Arvostaa tummapaahtoista kahvia.

Joni Juup

UX-suunnittelija

050 588 1036

Harri on pitkän linjan teknologiaekspertti, jonka CV:stä löytyy niin Accenturen ja Nokian kaltaisia isoja toimijoita kuin startupejakin. Koodaamisen lisäksi mies suhtautuu intohimoisesti polkupyörien kunnostukseen.

Harri Kaasalainen

Ohjelmistokehittäjä

050 511 9216

Mobiiliohjelmointiin C#:lla erikoistunut ja taiteesta kiinnostunut insinööri Turusta. Maratoonari, amatööripianisti ja -pelinkehittäjä.

Juho Kaasalainen

Ohjelmistokehittäjä

040 034 6168

Vertaansa vailla oleva, vuosikymmenen kokemuksella koodia kirjoittava ohjelmistokehittäjä, jolta taipuvat niin front end kuin back endkin. Suhtautuu intohimoisesti lautapeleihin ja videokuvaukseen.

Jarkko Laiho

Ohjelmistokehittäjä

044 082 9932

UX:n ja graafisen suunnittelun lisäksi Valtterilla on pitkä tausta 3d-grafiikan ja animoinnin kanssa. Poikkitaiteelliset ja -teknilliset harrastukset täyttävät myös hänen vapaa-aikaansa. Konemusiikkipiireissä hän liikkuu nimellä Fossa.

Valtteri Mäki

UX-suunnittelija

044 577 5852

Kasper Nurminen

Ohjelmistokehittäjä-harjoittelija

 

Erityisesti Pythonin nimeen vannova, Turun yliopiston matematiikan laitokselta ponnistava tekninen suunnittelija on syviin vesiin sukeltavan teknologiakeskustelun rinnalla kiinnostunut kuorolaulusta, progesta ja elokuvafestivaaleista.

Tommi Penttinen

Ohjelmistokehittäjä

044 027 8452

Entinen laborantti ja media-alan työläinen, joka löysi kutsumuksensa käyttökokemusten suunnittelun parista. Vaikeasti selitettävässä viha-rakkaussuhteessa to-do -listoihin.

Heli Ruumensaari

UX-harjoittelija

 

Jannen erikoisalaa suunnittelijana on minimalismi ja asioiden suoraviivaistaminen. Mobiilin ja käyttöliittymien lisäksi Janne suhtautuu intohimoisesti underground-metallibändeihin.

Janne Säde

UX-harjoittelija

040 840 7413

Matematiikan laitokselta valmistunut monipuolinen koodari ja videopeliguru, joka haluaisi erikoistaidokseen ikuisen voittamattomuuden.

Timo Vesalainen

Ohjelmistokehittäjä

040 352 2099

Pitkän uran mainosmaailmassa tehnyt käyttöliittymäsuunnittelija, jonka intohimona on oivallusten synnyttäminen. Fanittaa astangajoogaa ja ranskan kieltä.

Tiina Viljakainen

UX-suunnittelija

040 777 6014

Androidiin erikoistunut ohjelmoija soittaa lisäksi rohkeasti ja vaihtelevalla menestyksellä kaikkia käsiinsä saamia instrumentteja.

Ossi Väre

Ohjelmistokehittäjä

 050 546 4400

Rakennetaan yhdessä jotain hienoa!

Oscar Salonaho

Toimitusjohtaja

045 262 4920

oscar@taiste.fi

Tuomas Jalamo

Viestintäpäällikkö

044 295 7710

tuomas@taiste.fi

Työpaikat

working@taiste.fi

Yleiset asiat

whatsup@taiste.fi